Dronning Eufemias gate 16
Praktisk informasjon
På denne siden finner du praktisk informasjon knyttet til drift og tjenester tilgjengelige i Dronning Eufemias gate 16. Dugurd vil legge ut oppdatert ukentlig meny og kontaktinformasjon, sammen med informasjon dersom du ønsker hjelp til å bestille bevertning til møter eller større arrangement.

Kontaktperson

Resepsjon DEG16
Send e-post

Bestilling av møterom og servering til møter gjøres gjennom Pronestor på denne lenken.

Ved andre henvendelser rundt servering internt på huset kan man ta kontakt på motemat.deg16@dugurdkantiner.no

For bestilling av mat knyttet til event send mail til event@dugurdkantiner.no.

For mer informasjon se vår hjemmeside her https://www.dugurdkantiner.no/

Direkte kontakt med resepsjon: 
+47 93 00 17 12 

Meny i uke 39

MANDAG

 

Varmrett:   Peruansk bowl med kyllingkonfit, quinoa og grillet blå søtpotet.

 

Grønnsaks-bowls:  Caesar salat.

                               Rekesalat med grapefrukt og speltgryn.

                                

 

 

TIRSDAG

 

Varmrett:   Asparges «byggotto« på Østfoldkorn.

                                  

Grønnsaks-bowls:   Blomkål og romanesco kål fra Heinrich jung.

                                Dagens grønne rett basert på lokale råvarer.

                                

 

 

ONSDAG

 

Den store «FÅR-I-KÅL» dagen!

Det vil bli servert rykende fersk får-i-kål.

                                          

 

                       

 

TORSDAG

 

Varmrett: Dagens hvite fisk trukket i buljong på ristet hellefiskbein-serveres med potet-mash.

 

Grønnsaks-bowls: Klassisk Caprese av norske tomater med friterte squashblomster.

                       Knutekål og nashi pære i nouc cham marinade.

                                

                                              

 

FREDAG

 

Varmrett:   Hassel-panerte kylling klubber med hylleblomst-dampet sellerirot og pastinakk.

                             

Div:  Råvareflyt.

 

 

 

Dugurd sitt kundeløfte er å være et av dagens høydepunkter. Vi skal levere matopplevelser til våre kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år, og det som kjennetegner Lava Oslo sin matfilosofi. Her handler det om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer. En del er økologiske, men det viktigste er at maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. Med ansatte som bryr seg om hva de serverer. God mat lages først og fremst med respekt for råvarene og med fagkunnskap. Filosofien bygger derfor på bevissthet rundt fagkunnskapen, råvarene og leverandørene. For mer informasjon se vår hjemmeside her https://www.dugurdkantiner.no/omoss/

 

 

Vi er alltid tilgjengelig 24 / 7 på 23 12 23 12 alternativt 99 40 59 00.
For øvrig kan vi kontaktes og treffes i vårt hovedkontor i Vika i kontortiden.