Eksklusive lokaler. Enkelt.

Velkommen til En annen standard.
Med en portefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på kundepleie, miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg.


I våre bygg i Vika og Bjørvika tilbyr vi utleie av både fleksible løsninger i Flyt® kontorhotell, utleie av møterom, auditorium og eventlokaler samt større kontorer på fast kontrakt.

Flyt® Møte, Auditorium og Event

Hos oss får du tilgang til 25 møterom (4 – 22 personer) , 3 auditorium (54 – 145 personer), 3 husrestauranter, takterrasse, skybar og eventarealer fordelt på 3 sentralt beliggende bygg. I vår oppdaterte brosjyre får du en oversikt over hva vi kan tilby. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg med å tilrettelegge for ditt neste møte eller arrangement.

FLYT® KONTOR

Kontorhotell

Jobb uforstyrret i behagelige omgivelser.

FLYT® MØTE

Auditorium

Fullservice premium fasiliteter og bevertning.

FLYT® MØTE

Møterom

Få en produktiv dag med arbeidsgruppen.

VIKA

Haakon VIIs gate 2

12 250 kvm BTA

BARCODE

Dronning Eufemias gate 8

16 300 kvm BTA

BARCODE

Dronning Eufemias gate 14

14 740 kvm BTA

BARCODE

Dronning Eufemias gate 16

24 850 kvm BTA

ALNABRU

Alf Bjerkesvei 28-32

60 000 m2 BTA
Tjenestekonseptet FLYT®

Vi har ett overordnet mål: Vi skal ha Norges mest fornøyde kunder. Dette handler ikke bare om høy standard, det handler om oppmerksomhet, service og tilrettelegging.

Velkommen til En Annen Standard

Når menneskene utgjør forskjellen

Vi i Braathen Eiendom arbeider alle for å levere En Annen Standard. Våre ansatte har alle det til felles at de på hvert sitt vis bidrar til å løse de daglige utfordringene vi har med å etterfølge leveregelen vår: Hver eneste kunde er viktig og skal følges opp til minste detalj – av oss.